DevOps Engineer with Cloud Experience

Job description

På vegne af kunde søger vi en som kan være med til at opbygge kundens nye Cloud & DevOps ekspertise samt udtænke koncepter, som skal sætte firmaet på Danmarkskortet inden for cloud ved hjælp af de nyeste teknologier indenfor området.
Der søges flere DevOps profiler fra junior til senior niveau.

Din hverdag:
Som en del af den nye Cloud & DevOps organisation får du mulighed for at være med til at sætte retningen for vores faglighed. Du kommer også til at gøre brug af din tekniske forståelse, når vi skal levere løsninger til vores kunder og hjælpe med at afklare kundens behov. Det indebærer bl.a. at definere hvilke principper og teknologier vi skal anbefale, så vi kan opnå det rette niveau af sikkerhed og agilitet. Endelig kan du også få en rolle i forhold til at facilitere den kulturelle forankring, som er nødvendig i overgangen til skyen. Vi er nørdede omkring vores fagligheder, og derfor prioriterer vi udvikling højt. Vi er organiseret i faglige guilds, som jævnligt mødes for at vidensdele på tværs af projekter og kunder. Du har selv stor indflydelse på hvilke guilds, du ønsker at være en del af, og kan på den måde præge din egen udvikling og karrierevej. Uanset om du har din daglige gang hos os eller hos vores kunden, har du en stærk tilknytning til firmaet. Dit bagland står klar at hjælpe, hvad end det er teknisk sparring, eller andet du har brug for, og din leders fornemste opgave er ligeledes at sikre din motivation og faglige udvikling. Firma-ånden er vigtig for os, og derfor mødes alle kollegaer på kontoret hver fredag til fælles morgenmad og fredagsbar efter arbejde, for de der har lyst.


Qualifications required

Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som datalog eller softwareingeniør og nogle års erfaring som softwareudvikler. Er du bekendt med principper som IaC, GitOps, CI/CD, high availability og disaster recovery, samt teknologier som Azure, Kubernetes, Docker og Terraform er det bestemt et plus.
Vigtigst er det dog, at du har en stor interesse for DevOps.

Hvad kan vi tilbyde dig? 
Vi er en fleksibel arbejdsplads, der rummer det hele menneske – vi har respekt for at der skal være tid til familie og fritid. Det betyder, at vi stoler på vores medarbejdere, der selv står til ansvar for deres arbejde. Vi tilbyder desuden en 37 timers arbejdsuge med flextid, så ekstra tid afspadseres. Vores sociale fællesskab er stærkt, både i hverdagen og til vores mange sociale arrangementer. Vi har adskillige udvalg, som finder på sjove arrangementer for os året rundt. Vi holder fx fester, filmaftener i vores egen biograf, brætspilscafé, tager i teater, på travbanen samt deltager i motions- og cykelløb. Er du til mere sport, har vi vores eget fitnessrum, som mange kollegaer benytter sig af.

Kunne dette være et spændende job for dig?


Location
Aarhus - Denmark
Start
02-10-2023
End
31-03-2024
Contact Person
Henrik Blankschön Nielsen

To apply for this position please send your resume to henrik.blankschon@gispgroup.com


View all vacancies


GISP Denmark Aps | Registration No. 33055439 | Korskildeeng 5, 2670 Greve, Copenhagen, Denmark | © GISP Group Aps - All rights reserved
Contact us | Create an account